Появился список мероприятий ко Дню города Харькова и Дню НезависимостиCписок заходів, присвячених відзначенню 68-ї річниці визволення Харкова від фашистських загарбників, Дню міста, Дню Державного прапора України та 20-ій річниці Незалежності України опубліковано на офіційному сайті Харківської міськради. План затвердив своїм розпорядженням харківський міський голова Геннадій Кернес. Усього в плані заходів 88 пунктів. Серед яких - проведення спортивних змагань, фестивалів, конкурсів, виставок, святкових концертів, урочистих засідань, круглих столів, покладання квітів. Також затверджений склад робочої і режисерсько-постановочної груп з організації свят і підготовки до них. З повним списком заходів можна ознайомитися тут.

Довідка "SQ". День міста Харкова відзначається 23 серпня, в день повного визволення міста від фашистських загарбників 1943 р. У день міста традиційно відзначається і день заснування Харкова.

День Державного Прапора Україні відзначається 23 серпня.

День незалежності України відзначається 24 серпня. У цей день 1991 р. Верховна Рада УРСР прийняла Акт проголошення незалежності України.