Організатори танцювального шоу "Майданs", який проводиться телеканалом "Інтер", дали право журі конкурсу додати у фінал одну команду. Цією командою стала збірна Харкова.

Крім харків'ян, у фіналі виступлять також переможці першого і другого півфіналів - команди Кіровограда й Запоріжжя, а також володар призу глядацьких симпатій - команда Дніпропетровська. Фінал шоу за приз в 1 млн. грн. пройде 14 травня.

Довідка "SQ". Харківська команда телепроекту "Майданs" у півфіналі 30 квітня за голосуванням журі отримала 46 балів, тоді як Кіровоград та Одеса - по 44. Проте в результаті смс-голосування Харків набрав 71 бал (зараховано 25% голосів за телефоном), а Кіровоград - 100 (56%).

Харківська команда подала претензію телеканалу "Інтер" з приводу нечесного підрахунку глядацьких голосів. У претензії говорилося, що "тисячі людей обурені нечесним підрахунком смс-голосування, а особливо учасники з Харкова... Щоб уникнути непорозумінь і сумнівів серед великої кількості людей, і щоб репутація телеканалу не впала в очах мільйонів людей, ми просимо вас надати файл-звіт мобільного провайдера з рейтингом голосів за кожне місто".

Телепроект "Майданs" організований телеканалом "Інтер". У конкурсі брали участь 12 міст, до півфіналу вийшли 7. Переможець конкурсу отримає 1 млн.грн. Харківська команда в першому турі перемогла команду з Хмельницького, у другому поступилася команді з Кіровограда і вибула з конкурсу.