До конца года харьковские провайдеры отремонтируют 200 подъездовХарківські провайдери телекомунікаційних послуг майже закінчили ремонт 70 під'їздів житлових будинків. Про це 8 вересня заявив журналістам заступник директора КП "Жилкомсервіс" Олексій Богач під час огляду чотирьох під'їздів, відремонтованих компанією "Київстар", за адресою пр. Л. Свободи, 35 Б. За словами О. Богача, планується, що провайдери до початку зими відремонтують всього близько 200 під'їздів.
Як повідомив журналістам начальник відділу фіксованого зв'язку для масового ринку компанії "Київстар" у Харкові Денис Соколов, у відремонтованих під'їздах поштукатурили стіни, пофарбували стелі і клапани сміттєпроводів, прикріпили до стін кабелі, встановлюють енергозберігаючі лампи. "Всього наше технічне завдання налічує 17 позицій того, що потрібно зробити", - відзначив Д. Соколов. Ремонт під'їздів проходить за рахунок провайдерів.

 

Довідка "SQ". В.о. харківського міського голови Геннадій Кернес 30 липня зустрівся з провайдерами телекомунікаційних послуг в Харкові і роздав їм наряди на ремонт 150 під'їздів у місті. На зустрічі були присутні представники 28 кабельних операторів. За словами Г. Кернеса, кожен провайдер повинен буде виконати обсяг робіт, відповідний сегменту, який та чи інша фірма займає на ринку телекомунікаційних послуг міста.