На проспекті Маршала Жукова найближчим часом почнеться капітальний ремонт тротуарів. Про це повідомив портал "Вісник державних закупівель". Тендер на проведення робіт виграло ТОВ "ДБК "Рівень". Сума тендера склали 1,62 млн.грн.

Також ДСК "Рівень" виграв тендер на проведення капітального ремонту вул. Зернової. Сума тендера - 3,027 млн.грн. Зараз на вул.Зерновій проведені підготовчі роботи, а капітальний ремонт почнеться наступного року.

Довідка "SQ". На ремонт і реконструкцію харківських доріг цього року витратили понад 185 млн. грн. Як повідомив директор Департаменту будівництва і дорожнього господарства міськради Володимир Чумаков, на реконструкцію доріг витратили 106 млн. грн., на капітальний ремонт - 32 млн. грн., поточний - 15 млн. грн., капремонт внутрішньоквартальних доріг - 24 млн. грн., поточний ремонт внутрішньоквартальних доріг - 6,7 млн. грн. Заплановані на рік роботи виконані на 89%.

Зараз тривають роботи на вулицях Плеханівській, Храмовій, на Московському проспекті, пр. Гагаріна, пр. 50-річчя СРСР, Академіка Курчатова та інших. У планах міської влади - капітальний ремонт вулиць Клочківської, Аерофлотської, Ахсарова та ін.