У Центральному парку культури і відпочинку ім. Горького Харкова встановлять новорічну ялинку. Про це 5 грудня повідомив журналістам головний інженер парку Олег Гріненко. За його словами, ялинку почнуть монтувати 7-8 грудня на місці центрального фонтану. Ялинка буде штучною, її висота складе 10 м. Поруч з нею встановлять сцену, де відбуватимуться концерти.

Також Гриненко повідомив, що з 29 грудня і до 14 січня у парку Горького проводитимуться передноворічні та післяноворічні заходи: виступатимуть лялькові театри, творчі колективи міста. Також працюватиме будиночок Діда Мороза.

31 грудня в парку святкуватимуть Новий рік. Очікуються виступи різних музичних і танцювальних колективів, гостей розважатимуть казкові герої, уночі відбудеться святковий феєрверк. Парк у новорічну ніч працюватиме десь до 01.00.


Довідка "SQ". Центральний парк культури і відпочинку ім.Горького був урочисто відкритий після реконструкції 23 серпня. На території парку працюють тематичні майданчики і 36 нових атракціонів, вироблених у Німеччині, Італії, Канаді та Франції, серед них - "американські гірки", найбільше в Україні колесо огляду (висота - 55 м), Будинок жахів, а також атракціони для маленьких дітей, комплекс для любителів екстремальних видів спорту, ретро-зона, ставок з човнами, автодром, альтанки для любителів доміно, контактний зоопарк та інші об'єкти. У парку вже встановили декоративні конструкції: "Канада", "Англія", "Єгипет", "Майя", "Вхідна група", "Дикий Захід". У французькій зоні встановлена ​​французька карусель, поруч - кафе. Також у парку працюють баскетбольне і чотири футбольні поля.

Вартість дитячого квитка на атракціони в парку Горького становить 15 грн., квиток для дорослого - від 25 до 35 грн. Парк Горького працює щодня з 10.00 до 23.00.