На вул. Сумській, 81 у Харкові, на місці знесеного аварійного будинку, побудують сімейний розважальний центр. Цю інформацію підтвердив "SQ" начальник управління з будівництва та реконструкції Харківської міськради Володимир Рибаков. За його словами, проект нового центру розробляє ТОВ "Ароф". У центрі будуть ігрові кімнати та атракціони.

Побудувати розважальний центр планується до початку проведення в Харкові Євро-2012. На будівництво центру з міського бюджету цього року буде виділено 2,4 млн.грн.

Довідка "SQ". У 1910 р. на перетині вулиць Сумської та Динамівської був збудований новий корпус Сумських казарм. Пізніше, в передвоєнні роки, тут стояв гуртожиток Військово-господарської академії РККА (в майбутньому інтендантської академії). З 1993 р. приміщення зайняв Харківський військовий університет, а за десять років - Харківський університет повітряних сил ім. І.Кожедуба.

У 2003-му будівля колишнього навчального корпусу, що примикає до кутового будинку по вул.Динамівській, була визнана аварійною - у грудні там обрушилися внутрішні перекриття. До цього моменту будинок планували перебудувати під житло для військових. 5 червня 2004 р. колишній навчальний корпус почали зносити, і стався обвал. Уламки стіни впали на огорожу і тротуар вул. Динамівської. У такому вигляді будинок простояв до травня 2011 р. Демонтаж п'ятиповерхового будинку почався 11 травня 2011 р., а 12-го удень фрагмент стіни, що виходить на Сумську, обвалився на тротуар і частково на проїжджу частину. Наразі територія навколо знесеного об'єкта обгороджена парканом.