У Дніпропетровську 3 листопада після матчу "Дніпра" з харківським "Металістом" сталися сутички між фанатами і міліцією. Як повідомив офіційний сайт Головного управління МВС України в Дніпропетровській області, на футбольному матчі були присутні 28 тис. 219 глядачів, з них 800 - фанати "Металіста".

Порядок охороняли 1440 міліціонерів, зокрема, до Дніпропетровська прибули 75 бійців харківського "Беркута". Головне управління МВС України в Харківській області передало дніпропетровським колегам інформацію про прибуття на матч "радикально налаштованих футбольних хуліганів, які мають намір здійснити протиправні дії". Безпосередньо на стадіоні затримали 15 фанатів (9 за спробу пронести піротехнічні засоби і 6 - за порушення громадського порядку), з них 11 - уболівальники "Металіста".

Після закінчення матчу, приблизно о 22:00, група агресивно налаштованих уболівальників "Дніпра" чисельністю близько 400 осіб зібралася для блокування виїзду зі стадіону "Дніпро-Арена" автобусів з уболівальниками "Металіста". "Уболівальники ФК "Дніпро" здійснили спробу прориву міліцейського ланцюга з використанням каменів, порожніх пляшок, фаєрів та інших піротехнічних засобів. Для припинення групових порушень громадського порядку були залучені співробітники патрульної служби й "Беркута", - сказано в повідомленні міліції. В результаті зіткнень був травмований міліціонер (кинутою цеглою йому зламало палець на нозі). Затримані 26 фанатів "Дніпра".

Як повідомив офіційний сайт ФК "Дніпро"у гостьовому секторі дніпропетровського стадіону харківські вболівальники зламали 89 сидінь, також, як заявили працівники клубу, фанати кидали на голови іншим уболівальникам шматки пластику, фаєри і пивні банки. "Картину збитку, нанесеного харківськими гостями "Дніпро-Арені", довершила діра в двері гостьової роздягальні", - йдеться в заяві.

Довідка "SQ". У матчі 14 туру чемпіонату України з футболу "Дніпро" обіграв "Металіст" з рахунком 2:0. У другому таймі матч переривався майже на 10 хвилин через димову завісу, влаштовану вболівальниками.