Харьковский телеканал "Simon" возобновил вещание в кабельной сети "Триолан"Харківський телеканал "Simon" відновив трансляцію в кабельній мережі "Тріолан". Про це повідомила "SQ" генеральний продюсер телеканалу Вікторія Аннопольська. За її словами, зараз програми транслюються в повному обсязі, але що буде далі, потрібно запитати у компанії "Тріолан", яка має забезпечувати трансляцію".

Як зазначила генеральний продюсер каналу, вона не може сказати, чи буде "Тріолан" компенсувати понесені через припинення трансляції збитки. "Ми боремося за це. Зокрема, відправляємо листи до різних інстанцій. Але поки офіційного коментаря від "Тріолану" відносно цієї ситуації немає. Ввімкнули - ось і вся інформація", - зазначила Аннопольська.

Довідка "SQ". Наприкінці липня 2012 р. "Simon" зник з сітки мовлення кабельної мережі "Тріолан". Про зникнення телеканалу з ефіру керівництву "Simon" повідомили телеглядачі. В "Тріолані" відзначили, що телеканал "Simon" зник з ефіру з технічних причин, але коли мовлення буде відновлене не уточнили.

Телерадіокомпанія "Simon" була створена і почала мовлення в 1992 р. Телеканал "Simon" здійснює мовлення в Харкові і Харківській області 24 години на добу. Діяльність компанії включає виробництво інформаційних, публіцистичних, просвітницьких та розважальних програм, документальних фільмів.