Расписание поездов, следующих из Харькова в Россию, изменитсяУ Харкові з 3 грудня змінюється розклад руху поїздів. Про це 2 грудня повідомили "SQ" в управлінні Південної залізниці. Зміни торкнуться потягів, які їдуть до Росії. Це пов'язано з експериментом у сфері оптимізації митних перевірок: вони будуть проводитися на Південному вокзалі. Майже всі зміни стосуються часу відправлення поїздів з Харкова, а в кінцеві пункти, наприклад, до Москви, склади будуть приходити за старим розкладом.

Як відзначили на Південній залізниці, наприклад, поїзд № 20 Харків - Москва сьогодні, 2 грудня, востаннє відправиться з Харкова о 19.35 і прибуде до Москви о 9.42. З 3 грудня посадка в поїзд буде закінчуватися о 18.32. Після того як митники проведуть необхідну перевірку, поїзд відправиться - о 19.02. Фактично, якщо пасажир запізнився до 18.32, то він не зможе потрапити до потягу, хоча склад ще буде перебувати на вокзалі.

Оскільки змін у розкладі поїздів досить багато, з ними можна ознайомитися на вокзалі або в інформаційно-довідкових службах.