Міжнародний аеропорт "Харків" з 30 вересня ввів прямий цілорічний авіарейс до Підгориці (Чорногорія). Про це "SQ" повідомили в прес-службі харківського аеропорту.

Перельоти виконуються авіакомпанією "Міжнародні авіалінії України" (МАУ) на регулярній основі. На добу здійснюється один рейс. Тип повітряних суден - "Ан-148" та "Boeing 737". Час вильоту з Харкова - 23.30, з Підгориці - 02.05.

"Завдяки цим рейсам пасажири харківського аеропорту зможуть протягом усього осінньо-зимового сезону без необхідності отримання візи насолодитися відпочинком на узбережжі Адріатичного моря, а також оцінити європейський рівень гірськолижних курортів Чорногорії", - зазначив генеральний директор компанії "Нью Системс АМ" (компанія - оператор аеропорту "Харків", входить до групи "DCH") Володимир Васильченко.

Рейси до Підгориці виконуються спільно з туроператором "Харківкурорт-сервіс". Квитки на рейс можна придбати як в офісах туроператора і його партнерів, так і на сайті авіакомпанії "МАУ".

Довідка "SQ". Зараз з Харкова до Черногрії виконується ще один рейс Харків - Тіват. Рейс виконує авіакомпанія "Khors". Час вильоту з Харкова - 7.35, час прибуття до Тівата - 10.20.