"У жінки, яка була в 10.00 31 травня доставлена в Харківську лікарню швидкої і невідкладної медичної допомоги ім.Мещанінова з Лісопарку бригадою швидкої допомоги, травм не виявлено", - повідомив офіційний сайт Харківської міськради з посиланням на прес-службу лікарні. За даними прес-служби, в лікарні жінці було проведено повний комплекс досліджень - УЗД, томографія, рентгенографія. О 16.10 вона самостійно залишила лікарню.

У той же час екогруппа "Печеніги" заявила, що "в лікарні невідкладної допомоги потерпілій не хотіли ставити діагноз, а також не дозволяли ознайомитися з рентгенівськими знімками і матеріалами обстеження її стану. Нещодавно постраждалу фактично вигнали з лікарні. Їй так і не дали жодного документа. Самопочуття постраждалої дуже погане".
 

Довідка "SQ". Активісти, що протестують проти вирубки дерев для пробивання дороги в р-ні парку ім.Горького і Лісопарку, 31 травня заявили, що одна з активісток постраждала під час бійки з представниками КП "Муніципальна охорона". За їх даними, немолоду жінку вдарив у спину один з працівників муніципальної охорони. "За тією інформацією, яка у мене є, у цієї жінки забій нирок та забій хребта, вона зараз перебуває в Харківській лікарні швидкої та невідкладної допомоги", - заявив один з членів ініціативної групи Ігор Россоха.