Чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBC українець Віталій Кличко в ніч на 19 лютого захистив свій титул в поєдинку з британцем Дереком Чісорою. Бій пройшов у Мюнхені (Німеччина) на стадіоні "Olimpic Hall".

Бій тривав усі 12 раундів, у кожному з яких зберігалася перевага українського боксера. У підсумку перемогу В.Кличко за очками зафіксували всі бічні арбітри (118:108, 118:110, 119:111).

"Зі спортивної точки зору Д.Чісора - прекрасний боксер. Але як людину я його абсолютно не поважаю", - заявив В.Кличко після бою. Ці слова пов'язані з тим, що на офіційному передматчевому зважуванні Д.Чісора дав В.Кличку ляпаса а перед початком бою плюнув в обличчя Володимиру Кличку, брату В.Кличка.

Промоутер Д.Чісора викликав В.Кличка на матч-реванш.

Довідка "SQ". Віталій Кличко (народився 19 липня 1971 р.) - шестиразовий чемпіон світу з кікбоксингу, триразовий чемпіон України з боксу, срібний призер чемпіонату світу серед аматорів, неодноразовий чемпіон Європи серед професіоналів, інтерконтинентальний чемпіон за версіями WBO і WBA, чемпіон світу в суперважкій ваговій категорії за версіями WBO і WBC.
У 2004 р. В.Кличко вирішив покинути професійний спорт, проте пізніше повернувся на ринг.

Дерек Чісора - британський професійний боксер-важкоатлет зімбабвійського походження. Чемпіон Великобританії у важкій вазі. Працює і тренується у Фінчлі (Лондон).