Харківський клуб "Олімп" виграв чемпіонат України з регбі-7. Як повідомили "SQ" в прес-службі клубу, у фінальному поєдинку, який пройшов у Хмельницькому, "Олімп" переміг одеський "Лідерс" із рахунком 19:17. Причому після першого тайму одесити вели з рахунком 17:0, однак у підсумку втратили перемогу.

За підсумками турніру харків'яни набрали 24 очки, випередивши своїх суперників по фіналу на 3 очки. Це друга поспіль перемога "Олімпу": рік тому команда вже ставала чемпіоном України з регбі-7.

"У команди є дух переможця, він допомагає нам вигравати. Ми впевнено йшли попереду на всіх етапах і завершили чемпіонат, здобувши перемогу у фіналі", - зазначив головний тренер харківської команди Валерій Кочанов. Команду з перемогою привітав також президент і генеральний спонсор регбійного клубу "Олімп" Олександр Ярославський.

 

Довідка "SQ". У чемпіонаті України з регбі-7 сезону 2011/2012 рр. брало участь 8 команд: "Олімп" (Харків), "Лідерс" (Одеса), "Оболонь-Університет" (Хмельницький), "Егер" (Київ), "ТЕХ-А-С" (Харків), РК "Рівне" ( Рівне), "ШВСМ ДЮСШ-7" (Харків) і "Сокіл" (Львів).