Хокейний клуб "Динамо" (Харків) - СДЮШОР 95" у трьох півфінальних поєдинках програв ХК "Дружба-78" (Харків) у рамках чемпіонату України з хокею серед юнаків 1995-1996 рр.н. Про це "SQ" повідомили в прес- службі "Динамо". У першому матчі "Динамо" програло "Дружбі" з рахунком 3:5 (1:2; 0:2; 2:1), у другому - з рахунком 2:7 (0:2; 1:3 ; 1:2), у третьому - 1:4.

Як зазначив головний тренер ХК "Динамо" Олексій Галкін, кілька ключових гравців з різних причин зараз не грають за "Динамо". "Дружба" ж зараз навпаки - в гарній формі. Нашим хлопцям було непросто їм протистояти. Першу гру ми почали добре, а потім якось провалили моменти, і відіграватися було вже пізно. Друга гра теж не пішла. У третій на початку наші гравці вели, однак після помилки нашого захисника "Дружба" повела в рахунку, після чого вони, окрилені, знову закинули нам шайби. Будемо працювати над мотивацією, над настроєм", - підкреслив О.Галкін.

Матчі за третє місце в чемпіонаті "Динамо" проведе проти ХК "Білий Барс" (Бровари) 3, 4 і 13 березня на виїзді і 10, 11 березня вдома.

Довідка "SQ". Хокейний клуб "Динамо" (Харків) - СДЮШОР 95" утворений у 2011 р. З 2003 р. хокеїсти цієї команди виступали під назвою "СДЮШОР Харків". Головний тренер команди - Олексій Галкін, другий тренер - Денис Пазій. Зараз у чемпіонаті України з хокею з шайбою серед юнаків 1995-1996 рр. народження бере участь 7 команд.

ХК "Дружба" вийшла до плей-офф (півфіналу) чемпіонату з першого місця в турнірній таблиці (56 очок).