Сесія Харківської облради 20 грудня прийняла рішення реорганізувати Харківський обласний стрілецько-спортивний клуб "Снайпер". Як наголошується в рішенні сесії, "Снайпер", розташований у парку ім.Шевченка, не має можливості для подальшого розвитку і функціонування. Будівля клубу знаходиться в аварійному стані. Під будівлею проходить Салтівська лінія метрополітену.

Як зазначили в облраді, щоб створити умови для підготовки спортсменів високого рівня, буде відкрите відділення стендової та кульової стрільби в комунальному закладі "Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа "ХТЗ". Ця організація має сучасну матеріальну базу і можливість подальшого розвитку та вдосконалення. Кількість тренерів, викладачів і спортсменів клубу "Снайпер" збережеться, а скорочення адміністративного персоналу дасть економію в розмірі 403 тис.грн. на рік, які спрямують на розвиток відділення стендової та кульової стрільби. Кошти також підуть на поліпшення умов для підготовки спортсменів, забезпечення техніки безпеки та медичного супроводу тренувального процесу.

Довідка "SQ". Як повідомив раніше депутат облради Віктор Христоєв, у тирі "Снайпера" зберігається багато боєприпасів, які ще дуже довго можна використовувати для підготовки спортсменів, і треба подумати, куди їх перемістити. Прийнятним варіантом для переселення клубу є приміщення тиру ДОСААФ у Ленінському районі. Тир на стадіоні ХТЗ не такий комфортний, як у Ленінському районі.

За даними начальника Департаменту у справах сім'ї та молоді Харківської облдержадміністрації Дмитра Перепелиці, тир у Ленінському районі (вул.Соціалістична, 2) планується звільнити від орендарів для використання за призначенням.