Сьогодні, 12 червня, до Харкова прибула офіційна поліцейська делегація Німеччини в складі 12 поліцейських, яку очолює Катя Крус. Як повідомив сайт Головного управління МВС України в Харківській області, начальник ХМУ ГУМВС України в Харківській області Ігор Болюх ознайомив німецьких колег з роботою Єдиного центру моніторингу оперативного штабу з питань Євро-2012 щодо забезпечення охорони громадського порядку. Також правоохоронці прийняли низку організаційних рішень.

Зокрема, прийнято рішення, що в день проведення матчу Голландія-Німеччина групи поліцейських Німеччини разом з перекладачами будуть спостерігати за німецькими вболівальниками у фан-зоні і в чаші стадіону "Металіст". "Сподіваємося, що разом з колегами ми зробимо все можливе, щоб в нашому місті відбулося свято футболу без порушень громадського порядку", - зазначив І.Болюх.

Після закінчення зустрічі поліцейська делегація Німеччини вирушила безпосередньо до фан-зони і на стадіон "Металіст".

Довідка "SQ". Завтра, 13 червня, в Харкові відбудеться другий харківський матч Євро-2012. Поєдинок проведуть команди Нідерландів і Німеччини (початок - о 21.45).