Ремонт стадіону "ХТЗ" відкладений на невизначений термін. Про це в інтерв'ю газеті "Український футбол" заявив голова Харківської облдержадміністрації, голова Харківської обласної федерації футболу Михайло Добкін.

"Якщо порахувати витрати на будівництво 100 полів зі штучним покриттям, які закриють проблеми левової частки районів і міст Харківської області, або фінансування капітального ремонту стадіону "ХТЗ", який буде класним, сучасним, але буде один, то, звичайно ж, я віддам перевагу сотні футбольних полів в області", - зазначив Добкін.

Губерантор підкреслив, що в Харкові немає проблем зі стадіонами, тому ремонт стадіону "ХТЗ" не є першочерговим завданням. "Занадто багато коштів область і місто витратили на реконструкцію стадіону "Металіст". Тож треба трохи перепочити. Ми повернемося до стадіону "ХТЗ", і мине час, і ми будемо пишатися цією футбольною ареною", - заявив Добкін.

Він також зазначив в інтерв'ю, що стадіон "Динамо" повинен бути переданий у комунальну власність міста Харкова.

Довідка "SQ". 16 листопада Добкін одноголосно обраний головою Харківської обласної федерації футболу. Першими заступниками голови федерації стали ректор Харківської національної академії міського господарства Володимир Бабаєв і харківський міський голова Геннадій Кернес.