Заседание суда по делу Ю. Тимошенко перенесено на 14 августаКиївський районний суд Харкова переніс засідання з розгляду кримінальної справи зі звинувачення екс-прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко на 14 серпня. Початок засідання - о 10.00. Відповідне рішення було прийняте судом сьогодні, 31 липня. Засідання перенесено у зв'язку з неявкою до суду Тимошенко та її захисника Євгенії Тимошенко. Як заявив суду інший захисник Тимошенко - Сергій Власенко, Є.Тимошенко зараз перебуває у відрядженні.

Крім того, суд постановив відкласти питання про відеоконференцію з екс-прем'єром до вирішення технічної можливості проведення відеоконференцій.

Довідка "SQ". Ю.Тимошенко була засуджена до 7 років за звинуваченням у зловживанні владою при підписанні газових домовленостей з Росією і відбуває термін у Качанівській колонії Харкова. 9 травня Тимошенко перевезли до ЦКБ № 5 "Укрзалізниці" для лікування. Київський районний суд Харкова розглядає ще одну справу за обвинуваченням Тимошенко. Її звинувачують у зловживаннях, пов'язаних з корпорацією "Єдині енергетичні системи України".