Громадське об'єднання "Харків - вперед!" порекомендувало народному депутату Володимиру Філенко (фракція Блок Юлії Тимошенко) лікуватися від алкогольної залежності. Як йдеться в заяві прес-служби об'єднання, на прес-конференції в Харкові нардеп "висловив цілу порцію необ'єктивних і неадекватних суджень на адресу народного депутата Олександра Фельдмана, а також на адресу своїх колишніх колег по партії".

"Нам неприємно про це говорити, але нам зрозумілі справжні причини подібних висловлювань. Змушені визнати, що, будучи свого часу колегами по партії, ми, з етичних причин, соромилися звернути увагу В. Філенко на несумісність низки наявних у нього шкідливих звичок з публічною політичною діяльністю. Вважаємо, що сам В. Філенко, як людина і громадянин, повинен набратися мужності і відмовитися від наявних у нього згубних звичок, які приводять до розладу центральної нервової системи. У разі необхідності готові надати матеріальну допомогу і клопотати перед керівництвом однією з відомих харківських лікарень у наданні В. Філенко "окремих апартаментів" на період парламентських канікул для проходження стаціонарного лікування від алкогольної залежності і подальшої реабілітації ", - йдеться в заяві.

Довідка "SQ". Як повідомив під час прес-конференції 27 травня народний депутат В. Філенко, "народного депутата Олександра Фельдмана усунули від керівництва Харківської облорганізацією ВО" Батьківщина "за те, що він почав дрейфувати в інший бік". З приводу переходу до коаліції О. Фельдмана В. Філенко зазначив: "Він повернувся туди, звідки починав".