В Харькове избили кандидата в мэрыКандидата на посаду харківського міського голови від партії "Нова сила" Іллю Тимохіна 26 жовтня побили в Харкові, недалеко від його будинку. Про це він повідомив "SQ" 27 жовтня.

За словами І.Тимохіна, близько 17.40 двоє чоловіків напали на нього, застосували балончик зі сльозогінним газом і завдали ударів по голові. Після того, як потерпілий вчинив опір, нападники втекли. І.Тимохін подав заяву до міліції. На місце події виїжджали співробітники відділу з боротьби з організованою злочинністю. Також І.Тимохін повідомив, що 27 жовтня пройде судово-медичну експертизу. За словами кандидата, ворогів на побутовому грунті у нього немає.

Як повідомив сайт Головного управління (ГУ) МВС України в Харківській області, 26 жовтня о 21.25 до Київського райвідділу міліції Харкова звернувся 34-річний харків'янин, один з кандидатів на посаду харківського міського голови, із заявою про те, що біля одного з будинків по вул . Дружби народів двоє невідомих безпідставно пирснули йому в обличчя з балончика, після чого зникли. На місце події виїхало керівництво ГУ МВС України в Харківській області, Харківського міського управління, Київського райвідділу, слідчо-оперативна група райвідділу. Київським райвідділом заявнику видано направлення на проходження судово-медичної експертизи. Працівниками райвідділу проводиться перевірка.