Секретар комітету Харківської обласної та міської організацій Соціал-демократичної партії (об'єднаної) Віктор Намчук очолив список кандидатів у депутати Харківської міськради від СДПУ (о). Таке рішення було прийнято 27 вересня на спільній партконфренціі обл-і міськорганізації СДПУ (о). Як повідомив "SQ" В.Намчук, у конференції взяли участь 30 делегатів.

До списку також увійшли підприємець Олександр Назаров, юрист Василь Росіхін, секретар Орджонікідзевського райкому СДПУ (о) Юрій Полковниченко, депутат міськради цього скликання Роберт Мкртчян, чемпіон світу з дзюдо Костянтин Ананченко, керівник рекрутингової компанії Павло Култаєв, керівник сільськогосподарської авіакомпанії Грант Терзян, юрист Олег Мусієнко, студенти Володимир Фомін і Юрій Моїсеєнко.

Список кандидатів у депутати Харківської облради від СДПУ (о) очолив керівник будівельної компанії Євген Шахненко. Також до списку увійшли керівник Інституту політичних ініціатив Надія Гончарова, підприємець Денис Хвірщук, керівник виробничої компанії Олег Гринько, підполковник у відставці Сергій Яковлєв, директор юридичної компанії Ірина Хижняк, керівник виробничої фірми Олександр Олійник, підприємець Ігор Рильков, юрист Олена Назаренко, чемпіон Європи з кікбоксингу Олексій Хатченко.

Як повідомив В.Намчук, кандидат на пост мера Харкова буде висунутий партією на конференції, яка відбудеться в суботу, 2 жовтня. За його словами, на роль кандидата в мери розглядаються дві кандидатури.

Довідка "SQ". Вибори до місцевих рад призначені в Україні на 31 жовтня.