Харківська обласна організація партії "УДАР Віталія Кличка" 24 серпня, у День незалежності, провела акцію "Очистимо Україну". Про це повідомили "SQ" в облорганізації партії.

Кількасот прихильників партії очистили від сміття територію за супермаркетом "Восторг", поблизу станції метро "Пролетарська". В облорганізації зазначили, що цією акцією розпочато роботу партії "УДАР" з очищення сіл і міст від сміття, що накопичилося протягом останніх років. "Це один із перших конкретних кроків "УДАРу" з очищення наших районів, сіл, міст і України в цілому від бруду, в тому числі від бруду корупції й безвідповідальності влади", - зазначили в партії.

У акції також взяли участь всі кандидати в народні депутати України від партії "УДАР" за мажоритарними округами міста. "Усі говорять, що країну потрібно оновлювати, змінювати - ми це робимо. Я почав зустрічатися з виборцями - і людей цікавлять конкретні справи", - заявив кандидат у нардепи по 169-му виборчому округу Андрій Адамович.

Разом із партією "УДАР" у суботнику взяли участь представники міської організації ветеранів Афганістану. У ході акції учасники очистили значну територію, зібрали й вивезли на звалище мішки зі сміттям.

 

Довідка "SQ". Суботники під гаслом "Очистимо Україну" пройшли також у Краснограді (берег р.Берестова) і в сел.Безлюдівка (зона відпочинку між вулицями Перемоги та Кооперативною).