"Я досить добре знаю практично всіх кандидатів-мажоритаріїв від Партії регіонів у Харківській області. Можу сказати, що це дуже хороша команда. Мені приємно, що Харків висуває, в тому числі, і двох жінок - Ірину Бережну та Ірину Горіну", - заявила 23 жовтня журналістам у Харкові заступник голови комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації, народний депутат від Партії регіонів Олена Бондаренко.

"З Іриною Бережною ми працюємо все шосте скликання. Можу сказати, що це точно яскрава, непересічна особистість. Вона дуже багато зробила для нотаріату України, один із законів, який стосувався регулювання цієї діяльності, вийшов з-під пера Бережної. Думаю, у неї маса цікавих законодавчих ініціатив, які стануть у нагоді в наступному парламенті, в тому числі і нашій політичній силі", - зазначила Бондаренко.

За її словами, Харків, за останніми соціологічними дослідженнями, "дуже активно підтримує двох Ірин". "Я пишаюся, що ці жінки працюють у нашій політичній силі. Не сумніваюся, що кожна з них дасть фору будь-якому чоловіку, який є їхнім політичним конкурентом. Бажаю їм успіхів на цих непростих виборах і знаходити час для відпочинку, адже у Бережної росте маленька дочка", - додала Бондаренко.