Партія регіонів готова розглянути скарги на якість продуктів харчування, які від імені представників партії роздають виборцям. Про це 22 травня заявила журналістам перший заступник голови Харківської облорганізації Партії регіонів Олена Олешко, коментуючи інформацію про те, що регіонали роздають у всіх районах міста продуктові набори.

"Якщо надійдуть скарги на неякісну продукцію, ми готові їх розглянути. А от скажіть: хіба робити добро - погано? Адже мені і вам такі пакети не дісталися. Продукти, як я розумію, роздають людям, які їх потребують, у вигляді благодійної допомоги. Якщо ви натякаєте, що це підкуп виборця, то я вам скажу, що виборча кампанія ще не стартувала", - зазначила О.Олешко.

Вона підкреслила, що за народними депутатами закріплені округи, і вони цілком мають право надати допомогу людям, у тому числі у вигляді продуктів харчування.

Довідка "SQ". Раніше в деяких ЗМІ та в соціальній мережі "Facebook" була поширена інформація та фотографії, які свідчать про те, що в Харкові представники Партії регіонів роздають харків'янам продуктові набори. Зокрема, харків'яни отримують пакети з цукром, гречкою, чаєм, соняшниковою олією, печивом, цукерками "Корівка" і згущеним молоком від регіоналів Ірини Бережної, Валерія Писаренка, Ірини Горіної, Анатолія Денисенка, Олександра Фельдмана. До пакетів також вкладені листівки із зображеннями депутатів.

Парламентські вибори відбудуться в останню неділю жовтня.