А. Аваков очолив харківську облорганізацію партії "Батьківщина", О. Фельдман - міськорганізації партії

Президія ВО "Батьківщина" 21 квітня ухвалила рішення про звільнення народного депутата Олександра Фельдмана з посади голови Харківської облорганізації "Батьківщини" за власним бажанням та призначення його в.о. голови міськорганізації партії. Про це повідомили "SQ" в прес-службі облорганізації.

В.о голови облорганізації "Батьківщини" з 22 квітня призначений колишній голова Харківської облдержадміністрації Арсен Аваков. 

Довідка "SQ". А. Аваков 21 січня заявив про підтримку кандидата в президенти Юлії Тимошенко у другому турі президентських виборів. Пізніше він став членом правління обласної організації партії "За Україну". Харківська облрада 3 лютого на сесії ухвалила рішення про висловлення недовіри А. Авакову, потім указом президента він був звільнений з посади голови Харківської облгосадмністраціі.

О. Фельдман очолював облорганізацію "Батьківщини" з липня 2005 р.

26 березня в прес-центрі інформагентства "STATUS QUO" лідер фракції Блоку Юлії Тимошенко в Харківській облраді Андрій Стронов заявив заявив, що "А. Аваков хоче зайняти пост голова ХОО ВО" Батьківщина ", але у нього поки не виходить".