Кандидата в нардепы от оппозиции Кирша облили зеленкойКандидата в народні депутати за мажоритарним округом № 169 від ВО "Батьківщина" Олександра Кірша 19 вересня, під час зустрічі з виборцями в селищі Жуковського, облили зеленкою. Про це повідомив офіційний сайт облорганізації "Батьківщини".

Як розповів помічник кандидата в нардепи, під час першої з двох запланованих зустрічей до її учасників підійшов молодий чоловік міцної статури, оцінив ситуацію, комусь зателефонував, а після цього став знімати захід. На другій зустрічі помічник Кірша також помітив цього молодого чоловіка, який знову комусь телефонував. Після цього до учасників зустрічі підійшли двоє молодих людей зі склянками з "Макдональдса", вони постояли якийсь час, а потім підійшли ближче і виплеснули зі склянок на Кірша зеленку, після чого розбіглися в різні боки. Кандидату в народні депутати зеленкою залило костюм і обличчя, на місце події були викликані медики і міліція.

Довідка "SQ". Раніше в Харкові зеленкою облили й намагалися облити ще не один раз захисника екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко, народного депутата Сергія Власенка. 16 липня біля ЦКБ № 5 "Укрзалізниці" (Харків) захисника екс-прем'єра облили зеленкою. Прокуратура Дзержинського району Харкова 26 липня порушила кримінальну справу за фактом хуліганства, вчиненого невстановленою особою (ч.1 ст.296 КК). Власенко заявив, що нападницею є одна з активісток організації "Молоді регіони". Дівчина стверджує, що нікого зеленкою не обливала. До того у Власенка біля лікарні кидали кулькою, наповненою зеленкою, але не влучили. 13 серпня, коли Власенко давав свідчення у цій справі в міліції, молодий чоловік кинув у нього кулькою з зеленкою. Власенко за допомогою таксиста затримав нападника і доставив до міліції.