Відкриття музею Партії регіонів у Харкові знову перенесли. Як розповіла "SQ" сьогодні, 18 жовтня, заступник голови Харківської облорганізації Партії регіонів Олена Олешко, відкриття музею відбудеться 26 жовтня, а не 19, як планувалося раніше.

За словами Олешко, музей розпочне роботу пізніше, оскільки лідер Партії регіонів Микола Азаров під час свого завтрашнього візиту до Харкова не зможе взяти участь у відкритті через насичений графік.

"У нас уже все готово, але ми вирішили перенести дату відкриття на тиждень. 26 жовтня - останній день агітації напередодні парламентських виборів, а також день народження Партії регіонів", - зазначила Олешко.

Довідка "SQ". Спочатку музей Партії регіонів повинні були відкрити в жовтні 2011 р. Відкриття планувалося приурочити до 14-річчя облорганізації ПР.

Останньою датою відкриття музею називали 19 жовтня 2012 р. Планувалося, що в урочистому відкритті музею візьме участь Азаров під час свого візиту до Харкова.

Музей розташований на першому поверсі будівлі по вул.Скрипника, 4. Як раніше розповіла Олешко, серед експонатів музею будуть документи, символіка, фото- та відеоматеріали, пов'язані з історією облорганізації партії. Вхід до музею буде вільним.