Захисник Юлії Тимошенко Сергій Власенко заявив "Українській правді", що впізнав у дівчині, яка облила його вчора, 16 липня, у харківській ЦКБ №5 зеленкою, заступника голови Жовтневої районної організації "Молодих регіонів" Харкова Марію Столярову. "Дівчина, яка мене облила, дуже схожа на Столярову", - заявив він.

Столярова спростувала звинувачення Власенка. "Я цілий день перебувала на роботі. Це провокація, і я планую подавати позов до суду. У мене багато свідків, які можуть підтвердити, що я перебувала на робочому місці, це і співробітники, і водії", - розповіла вона "SQ".

Довідка "SQ". Власенко 16 липня, близько 14.00, біля харківської ЦКБ № 5 облили зеленкою. Після брифінгу з журналістами адвокат увійшов до будівлі лікарні і вийшов звідти з особою, повністю облитим зеленкою. Як повідомив Власенко, при вході до будівлі дівчина 23-25 ​​років з довгим волоссям плеснула йому в обличчя зеленкою з обрізаної пластикової пляшки. Адвокат підкреслив, що міліція бачила це, але не втрутилася в ситуацію. Він зазначив, що цей інцидент - "знак якості моєї роботи". За словами Власенка, дівчина, яка вилила на нього зеленку, підійшла до нього впритул. Вона була одягнена в короткі джинсові шорти і білу блузку. Ємність з зеленкою вона ховала за спиною. Вона запитала: "Сергій Власенко?", - і коли Власенко відгукнувся, плеснула зеленку йому в обличчя.

"Вона свідомо вилила зеленку мені на обличчя. У неї не було мети пошкодити одяг - вона хотіла випалити мені очі. Мене врятувало те, що я був в окулярах. Якби не було окулярів - я б стояв зараз перед вами сліпий", - зазначив Власенко. За його словами, нападаюча схожа на дівчину з організації "Молоді регіони". "Мені показали деякі ролики "Молодих регіонів" - дуже схожа на одну з них", - зазначив Власенко.

Харківський міський голова Геннадій Кернес заявив, що Власенко сам облив себе зеленкою.