Объединенная оппозиция сняла четырех харьковских кандидатов в пользу "УДАРа"Об'єднана опозиція "Батьківщина" зняла чотирьох кандидатів-мажоритаріїв в округах Харківської області на користь висуванців партії "УДАР" Віталія Кличка. Відповідне рішення було прийняте сьогодні, 15 жовтня, на з'їзді опозиції. Про це розповіли "SQ" у прес-службі Харківської облорганізації партії "Батьківщина".

Опозиція зняла: в окрузі № 171 кандидата Кирила Храпка (висувався за квотою "Фронту змін") на користь кандидата від "УДАРу" Валерія Малюги (безробітний); в окрузі № 172 - Олександра Світличного на користь комерційного директора ТОВ "ТД "Старк мінерал груп" Віталія Прилипка; в окрузі № 176 - Андрія Ільгова на користь підприємця Віталія Климка; в окрузі № 181 - Вадима Глушка (висувався за квотою "Фронту змін") на користь директора ПП "Укросконтактбуд" Михайла Ярмолюка.

Нагадаємо, вчора партія "УДАР" на своєму з'їзді зняла п'ять кандидатур своїх мажоритаріїв-харків'ян на користь Об'єднаної опозиції: в окрузі № 168 - Сергія Гарбузова на користь Ігоря Балути, № 169 - Андрія Адамовича на користь Олександра Кірша, № 173 - Дениса Бреславського на користь Олексія Підгорного, № 177 - Володимира Мацокіна на користь Андрія Ровчака, № 180 - Сергія Зміївського на користь Анатолія Дмитрієва.

Довідка "SQ". Всього по Україні Об'єднана опозиція зняла 26 мажоритаріїв на користь партії "УДАР".

Парламентські вибори відбудуться 28 жовтня і пройдуть за мажоритарно-пропорційною системою.