На харьковской пл.Свободы проходит "День гнева" Акція "День гніву" проходить на пл.Свободи в Харкові. На акцію зібралися близько 300 чол. Присутні прапори харківської організації "Вперед", ініціативної групи "Прорвемося", Народного Руху України, партії "Громадянська позиція", партії "Фронт змін", Конфедерації вільних профспілок України, "Зеленого фронту" та організації "Опір". Представники "Зеленого фронту" збирають підписи проти виділення землі в харківському Лісопарку.

У ході акції мітингуючі тримають у руках плакати "Протухлі - геть з Ради", "Гречку на прилавки, Азарова у відставку", "Влада на дієти, Яника до відповіді", "Україні бути". Розповсюджуються листівки із закликом виступити проти Податкового, Пенсійного, Житлового і Трудового кодексів. У листівках стверджується, що Податковий кодекс призведе до знищення підприємництва, Житловий - до відбирання житла, а Трудовий зробить робочого рабом, також в них міститься вимога відставки президента і уряду України.

"Наша спільна мета - ліквідація існуючої олігархічної системи в Україні шляхом встановлення народовладдя", - заявлено в листівках, текст яких має у своєму розпорядженні "SQ". Повідомляється також, що 19 травня в Києві збирається всеукраїнський громадянський Майдан.

 

На харьковской пл.Свободы проходит "День гнева" На харьковской пл.Свободы проходит "День гнева"
На харьковской пл.Свободы проходит "День гнева" На харьковской пл.Свободы проходит "День гнева"