В Харькове без вести пропал бывший кандидат от оппозиции ИльговУ Харкові без вісті зник колишній кандидат в народні депутати від опозиції у 176-му окрузі (Чугуївський район), керівник ініціативної групи "Прорвемося!" Андрій Ільгов. Він вийшов з будинку в ніч на 4 листопада, приблизно о 24.00, по сигарети і досі не повернувся. Телефон екс-кандидата відключений. Про це 10 листопада повідомила "SQ" дружина Андрія Ільгова, Катерина.

За її словами, на третій день після зникнення чоловіка вона звернулася до міліції. Зараз правоохоронці розшукують Ільгова. "Він морально втомився від виборів і після них п'ять діб взагалі не виходив з дому. В ту ніч вийшов вперше і зник", - розповіла дружина екс-кандидата. Вона підозрює, що причиною зникнення чоловіка є його політична та громадська діяльність. Однак про можливі загрози своєму чоловікові вона нічого не знає. Дружина керівника ініціативної групи відзначила, що останнім часом вони з чоловіком не сварилися.

Довідка "SQ". 15 жовтня об'єднана опозиція "Батьківщина" на з'їзді зняла 26 кандидатів на користь "УДАРу", серед яких у окрузі № 176 Андрія Ільгова,  на користь підприємця Віталія Климко.

Ільгов відомий своєю правозахисною та громадською діяльністю.