Тимошенко ночевала в душевой комнатеЕкс-прем'єр-міністр, лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко досі не повернулася до своєї палати і ночувала в душовій кімнаті. Про це сьогодні, 9 січня, розповів журналістам заступник начальника управління Державної пенітенціарної служби в Харківській області Андрій Лапінський.

За його словами, після оголошення акції громадянської непокори Тимошенко спочатку знаходилася в коридорі, сидячи на ходунках, пізніше пішла до душової кімнати і там провела ніч. У душі встановлений тапчан, на ніч Тимошенко дали теплу ковдру.

За словами головного лікаря ЦКБ № 5 Михайла Афанасьєва, Тимошенко має намір продовжувати лікування і не ставила питання про відмову від їжі. За його словами, до зустрічі із захисником Тимошенко провела дві медичні процедури. Після зустрічі вона приймала їжу і медикаменти.

Нагадаємо, вчора Тимошенко оголосила акцію громадянської непокори і відмовилася повертатися до своєї палати доти, доки звідти не приберуть відеоспостереження та цілодобову охорону.

Довідка "SQ". Тимошенко була засуджена до 7 років за звинуваченням у зловживанні владою при підписанні газових домовленостей з Росією та відбуває термін у Качанівській колонії Харкова. 9 травня екс-прем'єра перевезли до ЦКБ № 5 "Укрзалізниці" для лікування.