Чотири людини постраждали в результаті декількох ДТП, що сталися в Харкові 27 грудня. Про це повідомили "SQ" у відділі ДАІ Харкова.

Близько 8.30 на перехресті пр. Гагаріна і вул.Каштанової зіткнулися "ВАЗ - 21093" та "ВАЗ - 21104". У результаті аварії 33-річний водій "дев'ятки" із забиттями звернувся до 17-ї міської лікарні, а 46-річний водій "десятки" із закритою черепно-мозковою травмою і гематомою голови доправлений до лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги. Він був у стані алкогольного сп'яніння.

Також о 13.10 біля будинку на пр.Орджонікідзе, 9 автомобіль "KIA", за кермом якого перебувала 26-річна жінка, який рухався в бік пр.Косіора, збив 31-річну жінку, яка була в стані алкогольного сп'яніння. Постраждала із закритою черепно-мозковою травмою, струсом мозку та забиттями доправлена ​​до лікарні швидкої допомоги.

Крім того, о 16.20 по вул.Наріманова на перехресті з Профспілковим бульваром при невідомих обставинах невстановленим автомобілем був збитий 55-річний пішохід, який із закритою черепно-мозковою травмою, гематомою голови був доправлений до лікарні швидкої допомоги. Він також був у стані алкогольного сп'яніння. Правоохоронці розшукують автомобіль.