На Холодній Горі у Харкові 26 червня трамвай збив 75-річну жінку. Про це 27 червня повідомили "SQ" у відділі ДАІ Харкова. Аварія сталася о 12.20 на вул. Полтавський Шлях. Жінка отримала забиття грудної клітини, попереку і лівої ноги. Її доправили до міської лікарні швидкої допомоги.

Аварія зі смертельним наслідком сталася сьогодні, 27 червня, о пів на четверту ночі на вул. Матюшенка. Автомобіль "Toyota", за кермом якого була 29-річна жінка, насмерть збив пішохода, невстановленого чоловіка 20-25 років. Він був одягнений у сині джинси, спортивну чорну куртку з жовтими вставками, чорні шльопанці.

Крім того, 26 червня о 16.40 на вул. Єлизарова автомобіль "Renault", за кермом якого був 28-річний чоловік, збив пішохода, 46-річного чоловіка. Він отримав закриту черепно-мозкову травму, рану голови, численні травми рук і ніг.

Ще одне ДТП сталося 26 червня о 21.00 на Сімферопольському шосе. Зіткнулися автомобілі "Daewoo" і "Volkswagen", що рухалися попутно. В результаті аварії постраждала 49-річна жінка, яка їхала в автомобілі "Daewoo". Вона отримала забиття хребта. Її доправили до Обласної клінічної лікарні.