В Изюмском районе сошла с рельсов электричкаВ Ізюмському районі Харківської області зійшла з рейок електричка "Харків - Ізюм". Як розповів "SQ" один з пасажирів електропоїзда, склад з восьми вагонів, що вирушив з Харкова о 9.50, не доїхавши двох кілометрів до станції Закомельска, близько 13.30 частково зійшов з рейок. П'ять вагонів залишилися на рейках, шостий - частково, останні два - нахилилися під кутом 45 град. У кожному вагоні було в середньому 15-20 осіб. Пасажири допомогли один одному вибратися з вагонів, люди пішли пішки до найближчого села. Наразі до місця події прибули машини швидкої допомоги. Даних про постраждалих і жертви поки немає.

Як повідомили "SQ" у прокуратурі Харківської області, з рейок зійшли три з восьми вагонів електрички. В результаті аварії троє пасажирів електрички отримали незначні тілесні ушкодження. Прокуратура проводить перевірку за фактом події. На місце подій виїхали заступник прокурора Харківської області Олександр Кухар, харківський міжрайонний транспортний прокурор Денис Чехунов, Ізюмський міжрайонний прокурор Андрій Жмутський.

За інформацією прес-центру Південної залізниці, аварія сталася о 12.39. У трьох вагонах, які зійшли з рейок, перебувало близько 15 осіб. Ніхто з них не постраждав і за медичною допомогою не звертався. Пасажири вивезені з місця події і доставлені до кінцевого пункту маршруту іншою електричкою. Причини події встановлюються.