Аварія, в якій загинула людина, сталася близько 12.00 23 жовтня на пр. Московському, 199 у Харкові.

П'яний водій автомобіля "BMW" не впорався з керуванням, автомобіль з'їхав на узбіччя і врізався в бордюр, а потім у стовп і дерево. Водієві був 31 рік. У результаті аварії він отримав закриту черепно-мозкову травму, струс мозку, перелом основи черепа, забиття грудної клітини та травму живота. Його доправили до міської лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги. Сьогодні о 0.30 від отриманих травм він помер.

Ще одна аварія сталася 23 жовтня близько 5.30 на вул. Блюхера. Автомобіль "ВАЗ 21063" врізався в припаркований автомобіль "Skoda Favorit". У результаті ДТП водій отримав забиття голови і був доправлений до лікарні.

Крім того, на вихідних у Харкові у ДТП постраждали чотири пішоходи. Автомобіль "Москвич 403", за кермом якого був 75-річний пенсіонер, 22 жовтня приблизно о 17.40 збив нетверезого 57-річного чоловіка на вул. Грицевця. В результаті ДТП чоловік отримав закриту черепно-мозкову травму, струс мозку, закритий перелом стегна.

Автомобіль "Opel Astra" (водій - 31-річний чоловік) у той же день близько 22.15 збив 27-річного нетверезого пішохода на перехресті вул. Єленінської та вул. Полтавський Шлях. Пішохід отримав закриту черепно-мозкову травму, закритий перелом гомілки і правого плеча і був доправлений до Обласної клінічної лікарні.

Ще один наїзд на пішохода стався 23 жовтня о 6.20 на вул. Полтавський Шлях. Автомобіль "Chery Amulet", яким керував 21-річний хлопець, збив 63-річну жінку, що переходила дорогу. В результаті жінка отримала закриту черепно-мозкову травму, струс мозку і була доправлена ​​до міської лікарні швидкої допомоги.

Також о 8.20 на перехресті вул. Фрунзе та вул. Миру зіткнулися два автомобілі, один з яких у результаті зіткнення збив пішохода. Автомобіль "ГАЗ - 31029", за кермом якого був 70-річний пенсіонер, зіткнувся з автомобілем ВАЗ "21104", за кермом якого перебував 23-річний чоловік. Від удару "ГАЗ" вилетів на тротуар і наїхав на 73-річного пенсіонера. Пішохід отримав закриту черепно-мозкову травму, рвану рану повіка, струс мозку. Він був доправлений до лікарні.