Автомобіль "Ford" і скутер "Best-dragon" зіткнулися близько 0.30 22 травня на перехресті пр. Гагаріна і пр.Героїв Сталінграда в Харкові. В результаті ДТП постраждав 33-річний пасажир скутера, який з відкритим переломом лівої гомілки був доправлений до лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги. Про це повідомили "SQ" у відділі ДАІ Харкова.

Ще одна подія сталося о 8.15 на перехресті пр.Московського та пр. Маршала Жукова. Сталося зіткнення автомобілів "ВАЗ-21013" та "Audi", після чого "Audi" зіткнувся з автомобілем "Isuzu". В результаті аварії постраждали чотири людини: 36-річна водій і два пасажири "Audi" - 58-річна жінка та 7-річна дівчинка, а також пасажир "ВАЗу" - 28-річна жінка. Всі вони з різними травмами доправлені до лікарні швидкої допомоги.

Третє ДТП сталося близько 18.25 на вул.Якіра (біля будинку № 40). Зіткнулися автомобілі "ВАЗ-21063" та "Mitsubishi". У ДТП постраждали пасажири "Жигулів" - дві 21-річні дівчини. Вони із закритими черепно-мозковими травмами, струсом мозку та забиттями доправлені до лікарні швидкої допомоги.