На перехресті пр. Гагаріна та вул. Одеської в Харкові мотоцикл "Honda" вчора, 20 червня, о 22.25 збив 36-річну жінку. Про це 21 червня повідомили "SQ" у відділі ДАІ Харкова. У результаті аварії 28-річний водій мотоцикла отримав забиття коліна, жінка отримала закриту черепно-мозкову травму, відкриту рану лобової області, забиття грудної клітини, рвану рану правої гомілки. У момент аварії вона перебувала в нетверезому стані. Постраждалих досправили до Обласної клінічної лікарні.

Ще одне ДТП за участю мотоцикла сталося в той же день, вранці, о 9.20. На вул. Жовтневої революції за невідомих обставин перекинувся мотоцикл "Scorpion". У результаті аварії 38-річний водій мотоцикла отримав струс мозку, перелом носа і ребер. У момент аварії водій перебував у стані алкогольного сп'яніння. Його доправили до міської лікарні швидкої допомоги.

Крім цього, о 16.45 на вул. Шевченко автомобіль "Subaru" в'їхав в бордюрний камінь і стовп. У результаті аварії 38-річний водій отримав струс мозку і численні колото-різані рани обличчя. Його доставили в лікарню швидкої допомоги.

О 22.30 на вул. Кільцевій автомобіль "ЗАЗ" збив 21-річну дівчину. Вона отримала струс мозку, забиття голови.