Кілька отруєнь та нещасних випадків, пов'язаних з уживанням алкоголю, сталися в останні дні в Харкові й області. Про це повідомив сайт Головного управління МВС України в Харківській області.

Зокрема, 17 лютого о 18.25 від будинку № 35 на 2-м Вологодському в'їзді бригада швидкої допомоги доправила до міської клінічної лікарні швидкої і невідкладної медичної допомоги 40-річного невідомого в неконтактному стані алкогольного сп'яніння, у якого були забиття обличчя.

18 лютого о 18.50 бригада швидкої допомоги доправила від будинку № 140 на вул.Академіка Павлова до відділення токсикології 2-ї міськлікарні невідомого 30-35 років з алкогольним отруєнням, у неконтактному стані. О 20.25 від будинку № 52 на вулиці Сумській до лікарні швидкої допомоги доправлений 50-річний невідомий у неконтактному стані алкогольного сп'яніння із забиттям обличчя.

19 лютого о 16.15 до лікарні швидкої допомоги до ст. м. "Студентська" в несвідомому стані з ознаками алкогольного сп'яніння доправлений невідомий у віці близько 30-35 років. У нього також забиття лівої надбрівної дуги. О 19.30 до лікарні швидкої допомоги від будинку № 156 на пр.Косіора доправлений 50-річний невідомий із закритою черепно-мозковою травмою, забиттям чола, в стані алкогольного сп'яніння, в несвідомому стані.

Крім того, з с.Новоселівка Нововодолазького району Харківської області бригада "швидкої" доправила до відділення реанімації райлікарні 37-річного чоловіка, який був у стані алкогольного сп'яніння. У нього була колото-різана рана лівого стегна з пошкодженням стегнової артерії. За словами постраждалого, він упав на пляшку шампанського, яку перед падінням тримав у руці.