Автомобіль "ВАЗ-21102", яким керував 21-річний водій, близько першої години ночі 18 березня збив у районі будинку № 27 по вул.Героїв праці 33-річного пішохода, який знаходився в стані алкогольного сп'яніння. Чоловік з черепно-мозковою травмою, відкритим переломом гомілки та забиттями доправлений до лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги. Про це повідомили "SQ" у відділі ДАІ міста.

В той же день близько 19.05 на вул.Полтавський шлях у будинку № 27 автомобіль "Mazda", яким керував 27-річний водій, зіткнувся з автомобілем "Hyundai", що їхав у попутному напрямі. В результаті аварії постраждали пасажир "Hyundai", 12-річний хлопчик, і водій "Mazda". Із закритими черепно-мозковими травмами, струсом мозку та забиттями вони доправлені до лікарні швидкої допомоги.

Крім того, 18 березня близько 18.45 на окружній дорозі в районі перехрестя з пр. Ілліча автомобіль "KIA", яким керував 27-річний водій, насмерть збив 36-річного пішохода.

Також 19 березня о 1.00 у районі будинку № 47 по вул.Одеській автомобіль "ВАЗ-2101" врізався в опору ЛЕП. У результаті ДТП постраждала 30-річна пасажирка автомобіля. Із забиттями м'яких тканин її доправили до лікарні швидкої допомоги.