Основные версии убийства харьковского предпринимателя связаны с его бизнесомОсновні версії вбивства 25-річного харківського підприємця Самвела Алексаняна (на фото) пов'язані з його бізнесом. Про це стало відомо "SQ" з власних джерел у правоохоронних органах.

Одна з версій - конкуренція: навесні підприємець відкрив медично-косметологічний центр під Харковом. Розглядається також версія, пов'язана з діяльністю його батька, який працює в будівельному бізнесі. Крім того, є версія, пов'язана з винаходом бізнесмена - обладнанням, за допомогою якого можна наносити малюнок на різні поверхні, в тому числі використовувати його при манікюрі. Однак не виключаються й інші версії злочину.

Міліція склала фоторобот підозрюваного у вбивстві. Як повідомили в центрі громадських зв'язків Головного управління МВС України в Харківській області, фоторобот буде завтра розміщений на сайті облуправління міліції.

Довідка "SQ". У дворі будинку на вул.Данилевського, 10 у Харкові 16 вересня, близько 12.15, невідомий розстріляв двох людей. Один з чоловіків убитий, другий - поранений. Міліція порушила кримінальну справу за ч. 2 ст. 115 КК (умисне вбивство двох або більше осіб). Розслідуванням займається Слідче управління Головного управління МВС України в Харківській області. Справа перебуває на контролі прокуратури Харківської області. Потерпілі чоловіки - кавказці.