Сьогодні ввечері був скоєний розбійний напад на один з магазинів, що знаходяться в супермаркеті "Сільпо" за адресою пр. Героїв Сталінграда, 171. Як розповіло "SQ" джерело в правоохоронних органах, близько 17.00 двоє невідомих у масках пограбували ювелірний відділ і зникли.

За інформацією Головного управління МВС України в Харківській області, слідчо-оперативна група встановила, що двоє чоловіків, одягнених у чорні куртки і шапки з масками на обличчях, зайшли до приміщення магазину. Один з них залишився біля входу, інший розбив молотком вітрину, забрав вироби із золота, після чого вони зникли в невідомому напрямку. Сума збитків встановлюється.

За даними прес-служби міліції, попередньо встановлено, що у нападників не було вогнепальної або холодної зброї, якою вони могли б погрожувати, коли вимагали віддати їм прикраси. Слідство також встановлює, чи був у магазині охоронець, і якщо був, то якими були його дії.

Як повідомили в прес-службі прокуратури Харківської області, повідомлення про злочин внесене до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Злочин кваліфіковано за ч. 2 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб).

"Реалізатор магазину пояснила, що приблизно о 16.35 до приміщення увійшли двоє чоловіків у масках і молотком розбили дві вітрини, погрожуючи засобом, схожим на пістолет. Нападники викрали ювелірні вироби, після чого ретирувалися з місця події", - розповів заступник прокурора Комінтернівського району Харкова Андрій Кравченко.

За даними прокуратури, в результаті нападу ніхто не постраждав.