Чоловіка селищного голови Старого Салтова (Вовчанський р-н Харківської обл.) Параски Задорожної, яку звинувачують у хабарництві, в день її затримання у власному будинку побили невідомі в масках. Надалі від отриманих травм він помер. Цю інформацію підтвердили "SQ" у центрі громадських зв'язків Головного управління МВС України в Харківській області.

В даний час за фактом нанесення чоловіку П.Задорожної тілесних ушкоджень порушено кримінальну справу. Його розслідує Вовчанський райвідділ міліції. У зв'язку зі смертю потерпілого стаття обвинувачення буде перекваліфікована. У справі є підозрювані, проте ніхто поки не затриманий. Подробиці з'ясовуються.

Довідка "SQ". Як повідомили раніше в УБОЗ, жінка була затримана 25 березня в будинку селищної ради в момент отримання хабара в розмірі 175 тис. грн. за виділення земельних ділянок. Прокуратура Харківської області порушила стосовно затриманих кримінальну справу за ч.2 ст. 368 КК України (отримання хабара посадовою особою). П.Задорожна наразі знаходиться під вартою, їй загрожує до 10 років позбавлення волі. Її справа вже передана до суду.