На Рогани столкнулись маршрутка и водовоз. Два человека погибли, 16 пострадалиВ Орджонікідзевському районі Харкова сьогодні вранці зіткнулися маршрутка і водовоз, є загиблі. Про це 11 липня стало відомо "SQ" з власних джерел. На місці аварії працюють правоохоронні органи.

Як повідомили "SQ" у відділі ДАІ Харкова, аварія сталася приблизно о 7.35-7.50 на перехресті вул. Роганської та вул. Грицевця. Автомобіль "ЗІЛ" з цистерною з водою рухався вул. Роганською, зробив лівий поворот на вул. Грицевця, але не поступився дорогою пасажирському автобусу, що рухався за 186 маршрутом. За кермом автоцистерни був водій 1969 року народження.

В результаті аварії загинули дві жінки - пасажир автобуса та пасажир автоцистерни. Як повідомили в прес-службі прокуратури Харківської області, за фактом загибелі людей слідче управління Головного управління МВС України в Харківській області порушило кримінальну справу за ч. 3 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, яке спричинило смерть кількох осіб). Вирішується питання про затримання водія.

За даними офіційного сайту Харківської міськради, постраждали 16 людей. В 11 постраждалих, які перебувають у лікарні швидкої та невідкладної допомоги, травми різного ступеня тяжкості, в основному забиття і переломи. У найважчому стані водій автобуса. Ще п'ять осіб доправлені до Харківської обласної клінічної лікарні.