В больнице остаются шестеро пострадавших в аварии под Люботином. Состояние одного из них - тяжелоеОстаннього потерпілого в аварії під Люботином (пацієнт ще перебуває в реанімації) випишуть не раніше ніж за два тижні, решту - раніше. Про це 11 липня повідомив журналістам головний лікар Харківської обласної клінічної лікарні Богдан Федак.

За його словами, зараз стан пацієнта, який перебуває в реанімації, оцінюється як важкий - середньої тяжкості, стан п'яти інших - середньої тяжкості-задовільний. Усього в лікарні залишилися троє жінок і троє чоловіків, які постраждали в тій аварії, двоє з них - харків'яни, четверо - мешканці Черкаської області. У всіх переломи, забиття, забиття мозку, комбіновані переломи. Всім вже зробили по кілька операцій.

Відразу після аварії до лікарні надійшло вісім пацієнтів - один з них помер, а ще одного вже виписали. "Дай Бог, щоб не було ускладнень", - зазначив Б.Федак. Усіх пацієнтів лікують за бюджетні кошти.

Довідка "SQ". ДТП сталося 4 липня о 16.35 на 457-му км траси Київ-Харків, недалеко від Люботина. У результаті аварії загинули семеро людей і ще сім отримали різні травми. Мікроавтобус, що їхав за маршрутом Харків-Черкаси і позашляховик "Toyota" рухалися назустріч один одному. Водій автомобіля не впорався з керуванням і збив пішохода- жінку похилого віку, яка, за словами свідків, перебігала проїжджу частину. Після цього автомобіль виїхав на смугу зустрічного руху, де лоб у лоб зіткнувся з мікроавтобусом.