На Московському проспекті в Харкові автомобіль "Volkswagen" учора о 16.45 збив пенсіонерку. Про це 11 січня повідомили "SQ" у відділі ДАІ Харкова. У результаті жінка 1952 р.н. отримала закриту черепно-мозкову травму, перелом правої гомілки та забиття голови. Її доправили до міської лікарні швидкої допомоги.

Ще одна ДТП на Московському проспекті сталася о 19.10 біля будинку № 86-А. Водій автомобіля "Ford" не впорався з керуванням, у результаті чого його автомобіль зіткнувся з чотирма іншими машинами - "Ford", "Opel", "Nissan" і "Кіa". В результаті постраждали водій і пасажир автомобіля, який спровокував аварію. Чоловіка 1988 р. н. і жінку 1991 р.н. з травмами доправили до лікарні.

Ще одна аварія сталася приблизно о 23.50 на Холодній Горі. У районі будинку № 89 по вул. Полтавський шлях автомобіль "Volkswagen Jetta" врізався в опору електросвітильників. У результаті аварії водій, чоловік 1989 р.н., отримав відкриту рану голови та закритий перелом гомілки. Пасажир автомобіля, чоловік 1989 р.н., отримав струс мозку та забиття грудної клітини. Обидва були нетверезі.