У районі міжнародного аеропорту "Харків" сьогодні, 7 червня, близько 13.00 шукали бомбу. Як повідомили "SQ" у міському управлінні міліції, наряд міліції помітив підозрілий предмет розміром у блок сигарет і викликав вибухотехніків.

Як повідомив "SQ" помічник начальника Головного управління МНС України в Харківській області Ігор Лупандін, на місце події також був викликаний наряд рятувальників.

За інформацією сайту обулправленія міліції, сьогодні близько 13.25 до чергової частини Комінтернівського райвідділу надійшло повідомлення про те, що на перехресті вулиць Ромашкіна й Аерофлотської знаходиться підозрілий предмет - картонна коробка. На місце події негайно виїхали керівництво обласного та міського управлінь міліції, працівники вибухотехнічної та кінологічної служб, слідчо-оперативна група Комінтернівського райвідділу, представники СБУ, МНС і швидка медична допомога. Місце події було негайно оточено правоохоронцями. За допомогою спеціального приладу був виявлений підозрілий предмет, його знищили на місці. Він не містив жодних небезпечних речовин.

Порушень громадського порядку не було. Режим роботи аеропорту не змінювався, евакуація громадян не проводилася.

Зараз на місці події працює слідчо-оперативна група.