В Харькове произошла массовая драка между студентами из Средней Азии. Один из них погибМасова бійка між двома групами іноземців (по 30 осіб з кожного боку) сталася на території студмістечка в Харкові. Як повідомив офіційний сайт МВС України, під час бійки іноземний студент наніс смертельні пошкодження іншому іноземцю, студенту того ж вишу.

Винуватець затриманий. Міліція відкрила кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.121 Кримінального кодексу (умисні тяжкі тілесні ушкодження, що спричинили смерть потерпілого).

Як повідомив офіційний сайт Головного управління МВС України в Харківській області, бійка сталася 4 грудня на вул.Целіноградській. Її причиною стала жінка - молоді люди з'ясовували, з ким вона буде зустрічатися. У результаті 24-річний студент потрапив до лікарні швидкої допомоги у вкрай важкому стані, лікарі не змогли врятувати йому життя. Співробітники Дзержинського райвідділу міліції Харкова встановили, що потерпілого бив руками і ногами по голові 19-річний студент. У результаті потерпілий втратив свідомість і впав на землю.

Як повідомив "SQ" заступник начальника Головного управління МВС України в Харківській області - начальник слідчого управління Микола Фоменко, побилися громадяни Туркменістану та Таджикистану, студенти двох харківських вишів, загиблий - громадянин Туркменістану. Усього в бійці брало участь, за його словами, 50-70 чол. Подробиці з'ясовуються.

Загиблий був студентом Харківського національного медуніверситету - на сайті вишу опублікована інформація про його смерть, виражені співчуття.