Главврач Харьковской стоматологической больницы №4 пойман на взяткеПрацівник Харківської стоматологічної лікарні № 4 сьогодні, 5 грудня, близько 8:00 ранку був затриманий правоохоронцями під час отримання хабара в 12 тис.грн. Під час затримання він чинив опір, повідомив офіційний сайт Головного управління МВС України в Харківській області.

За інформацією міліції, учора у Фрунзенський райвідділ міліції Харкова звернулася 48-річна жінка із заявою про те, що посадова особа Харківської стоматологічної лікарні № 4 вимагає у неї хабар за те, що її племінник вступить до інтернатури. Звернення було зареєстроване в Єдиному реєстрі досудових розслідувань. Співробітники Слідчого управління облуправління міліції спільно з працівниками сектору державної служби з боротьби з економічними злочинами Фрунзенського райвідділу і прокуратури Харківської області затримали медика під час отримання 12 тис. грн. "Під час проведення оперативних заходів чоловік разом із медперсоналом надали злісний опір правоохоронцям. Намагаючись перешкодити законним вимогам працівників міліції, одна з молодших медсестер - 44-річна жінка - з власної необережності отримала тілесні ушкодження та була доправлена ​​до Харківської міської клінічної лікарні швидкої і невідкладної допомоги", - повідомили в міліції.

Як повідомив сайт АТН з посиланням на співробітників лікарні, сьогодні вранці дев'ятеро осіб у штатському "увірвалися в приймальню головного лікаря міської стоматологічної поліклініки № 4". Вони не представилися і мету свого візиту не назвали, після чого силою витягли лікаря з кабінету. Захистити свого начальника намагалася санітарка, але її відштовхнули. Жінка впала, з травмою голови та розтягуванням зв'язок руки постраждалу відвезла "швидка". Головлікарю також знадобилася допомога медиків - у нього підскочив тиск. Через пару годин невідомі залишили приміщення лікарні.

Як повідомили "SQ" в стоматологічній лікарні № 4, головний лікар госпіталізований і перебуває в лікарні швидкої і невідкладної допомоги. Ніякої іншої інформації в лікарні не повідомили, заявивши, що коментувати ситуацію по телефону не будуть.