Возле Малой Даниловки произошла крупная авария. Погибло несколько человекУ районі окружної дороги Харкова, біля Олексіївки, близько 2 години ночі 3 вересня сталася велика аварія. Загинуло кілька людей. Про це повідомили "SQ" у службі "ТАКСІ ХАРКІВ". "ДТП за участю кількох автомобілів, марки яких навіть розібрати не можна було. На дорозі лежали кілька загиблих. Автомобілі розірвані на шматки", - повідомив диспетчер служби з посиланням на водіїв, які стали очевидцями того, що трапилося.

Як уточнили "SQ" 5 вересня у прес-службі Управління ДАІ в Харківській області, ДТП сталося біля сел. Мала Данилівка (Дергачівський р-н), о 1.30 ночі. На трасі Харків - Золочів - КПП "Олександрівка" зіткнулися два автомобілі - "BMW-X5" і "Chevrolet Aveo".

Автомобілем "Шевроле Авео" керував 37-річний водій, за кермом "BMW-X5", який рухався в зустрічному напрямку, знаходився 30-річний чоловік.

У результаті ДТП від отриманих травм загинув водій автомобіля "Шевроле" та два його пасажири: чоловіки 32-х і 47 років. Водій автомобіля "BMW-X5" не постраждав. Правоохоронними органами встановлюються всі обставини ДТП.

Як повідомили "SQ" у ЦГЗ УМВС України в Харківській області, за фактом ДТП слідчим відділом УМВС порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 286 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб, - карається позбавленням волі терміном від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами терміном до трьох років - "SQ") .

Як повідомив "SQ" начальник відділу розслідування ДТП слідчого управління облуправління міліції Олександр Єрьомін, призначено низку експертиз у рамках розслідування цієї кримінальної справи, в тому числі встановлюється наявність алкоголю в крові водія "BMW". "Уже зараз можна сказати, що у трагедії винен водій "BMW", який виїхав на зустрічну смугу руху. Є свідки, очевидці аварії", - зазначив О.Єрьомін. За його словами, водій і пасажир "BMW" зараз перебувають у лікарні: один із них отримав травму ноги, інший - голови.

 

Возле Малой Даниловки произошла крупная авария. Погибло несколько человек Возле Малой Даниловки произошла крупная авария. Погибло несколько человек